NLENG

KOLYA

 
About

 

Niet alleen denk ik dat Kolya een mooie Slavische naam is,.... het is ook de titel van 1 van mijn favoriete films. (Tsjechië 1996)

Mijn naam is Miranda. Als gediplomeerd meubelstoffeerster werk ik al jaren met veel plezier met antieke en moderne meubels.
Omdat ik zo geniet van het werken met stof (vooral vintage), ben ik in de zomer van 2011 begonnen met het maken van overgooiertjes voor meisjes waarbij ik gebruik maak van een mix &match van (retro) gordijnen, kleding. tafelkleden, dekbedovertrekken, nieuwe stoffen, (van oa ginghams en polka dots) en combineer ik deze met kant, borduurwerk, gekleurde knopen , en andere leuke materialen waar ik altijd naar op zoek ben.

In het verleden heb ik als zeefdrukster gewerkt en behaalde ik mijn diploma als interieurontwerpster aan de Portobello School of Design in Dublin, Ierland. Ik geniet van fotograferen, ga graag naar exposities, heb een passie voor Franse films, geniet ik van Scandinavisch design en ben ik een grote fan van kringloopwinkels. Ik loop graag op markten en reis zo vaak mogelijke naar Ierland.

Alle overgooiertjes zijn gemaakt met veel zorg, liefde en aandacht en zijn ze multifunctioneel want als de meisjes klein zijn worden ze als jurkjes gedragen..., zijn ze wat groter, ....als een tuniekje!!! Ze zijn makkelijk te combineren met rompertjes, truitjes, leggings, jeans, mallots etc.. vandaar dat ze het hele jaar door draagbaar zijn.

Elke overgooiertje is een ”one of a kind” want geen enkel ontwerp van Kolya is hetzelfde.
(De jurkjes met gekruisde ruggen zijn er alleen in de aangegeven maten! )

Heeft u zelf een leuke stof gevonden en wilt u dat ik daar een overgooiertje van maak, ......dat kan natuurlijk altijd! U kunt de maat aan mij doorgeven en misschien kunnen we de stof van u, combineren met een stof van Kolya? Alles is mogelijk
Miranda


miranda

Home
ABOUT
Shop NL
Press NL
vintage
contact/order


facebook
twitter
linked in

Pinterest